Καλώς ήρθατε στην σελίδα της ariston για τα δωρεάν Joomla-Virtuemart web tools Integration App εργαλεία για e-shops.  Τα δωρεάν εργαλεία ACS Web Business Tools για Joomla και VirtueMart από την ariston consulting είναι κατασκευασμένα με στόχο να κάνουν την ζωή σας πιο εύκολη.

Χρήστες των εφαρμογών αυτών είναι ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shops) τα οποία θέλουν να κάνουν ακριβή υπολογισμό στα μεταφορικά στην κάθε αποστολή προς τους πελάτες τους, την αυτόματη δημιουργία και εκτύπωση των ACS Vouchers, και να προσφέρουν ευκολία και ταχύτητα στους πελάτες τους.

Συγκεκριμένα τα εργαλεία προσφέρουν την ακόλουθη λειτουργικότητα:

1. ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ  και εντοπισμός κοντινότερου καταστήματος (Store Locator)

Ο επισκέπτης/πελάτης του τόπου σας  μπορεί να εισάγει την διεύθυνση του και να ενημερωθεί για το κοντινότερο του ACS κατάστημα. Στην συνέχεια, στην περίπτωση που βιάζεται μπορεί να επικοινωνήσει και να κατευθυνθεί στο κατάστημα για παραλαβή του είδος του, ή να συνεννοηθεί για την παράδοση του. 

2. ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ (Order Tracking 

Ο επισκέπτης/πελάτης του τόπου σας μπορεί να εισάγει τον αριθμό αποστολής της ACS (Tracking) του δέματος που περιμένει και να ενημερωθεί ζωντανά κι online, για την πορεία της αποστολής του. 

3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ  (PDF Voucher)

Ο διαχειριστής μπορεί εύκολα να δημιουργήσει και να εκτυπώσει το κάθε PDF Voucher για την κάθε αποστολή του. 

4. ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ  (Pricing Calculator)

Το σύστημα μπορεί εύκολα να υπολογίσει αυτόματα τα ακριβή μεταφορικά για την κάθε αποστολή. Το σύστημα περιλαμβάνει και παραμεθόριες περιοχές (δυσπρόσιτες περιοχές). 

Για τις εφαρμογές αυτές θα πρέπει να είσαστε πελάτης της ACS Courier και να έχετε έγκυρους κωδικούς πρόσβασης. Εάν δεν έχετε τους  κωδικούς πρόσβασης κάντε κλικ εδώ για την σελίδα της ACS ή κάντε κλικ στην διεύθυνση https://www.acscourier.net/request-a-quote για να κάνετε αίτηση online.  

Κάντε κλικ στον κάθε τίτλο ή εικονίδιο παρακάτω για να μεταβείτε στην σχετική σελίδα:  

Joomla v1.5.X & VirtueMart 1.1.X 

150x150 en full package v1

 

Joomla v2.5.X & VirtueMart 2.X 

 150x150 en full package v2 


Για να βάλετε ένα Ticket για τεχνική υποστἠριξη και να στείλετε ειδοποιήση κάντε κλικ εδώ: Support Ticket System ACS Web Tools.

Εάν θέλετε το ειδικευμένο προσωπικό της ariston να αναλάβει την εγκατάσταση, προσαρμογή ή/και παραμετροποίηση των εφαρμογών αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας για μια προσφορά.  Κάντε κλικ εδώ ή καλέστε μας στο +30 210 9813843 & +30 697 6123500.

 

Πελάτες μας

Το λογότυπο μας

Είσοδος Χρηστών